15-04-10

Verslag : Oefenwedstrijd tegen Paal

Paal
07/04 Preminiemen A Oefenwedstrijd in Paal

Voor deze oefenwedstrijd kwamen Roy en Ben terug de troepen vervoegen. Ook Anton en Thomas staken vandaag een voetje toe.

We begonnen ontzettend zwak aan de wedstrijd en reeds in de eerste minuut was er een uitstekende Seppe nodig om de bal in hoekschop te tikken. Op deze hoekschop stonden we met z’n allen te slapen en totaal ongedekt werd de bal ingetikt. 1-0. We kwamen er in de beginfase niet aan te pas en moesten in de eerste vijf minuten nog twee keer op Seppe rekenen om erger te voorkomen. In de 6’ een eerste keer Excelsior als Jonas een hoekschop van Marten overkopt. Twee minuten later trapt Marten hard op doel maar via een thuisverdediger gaat de bal in hoekschop. Roy zet zich in de 11’ goed door en speelt Ben aan. Die legt terug op Marten die hem hard in het hoekje plaatst. 1-1. Een minuut later actie Roy, voorzet door Ben over getrapt. Paal moet het hebben van diepe ballen naar de snelle spitsen en we hebben het daar heel moeilijk mee. In de 17’ zijn ze hier mee succesvol en slikken we de 2-1. We zijn even onder de indruk en kunnen maar een keer meer dreigen als Roy in de 22’ overtrapt. Een minuut later echter weer zo een verre trap achter de verdediging en weer zijn we eraan voor de moeite. 3-1.

Een beter Excelsior in de tweede helft dat de wedstrijd nu wel naar zijn hand kan zetten. Reeds succes in de 4de minuut als Roy een vrije trap van Marten inkopt. Prachtgoal ware het niet dat de scheidsrechter de bal naast zag. De thuisploeg legde de bal op de middenstip maar hij wilde van geen wijken weten en ging zelf niet kijken naar het grote gat in het doelnet. Zestigplusser zijn dus niet allemaal oud en wijs. Seppe had niet echt veel werk in de tweede helft maar zat er in de 7’ wel prima tussen. We gingen nu resoluut in de achtervolging. Anton trapte in de 10’ over en twee minuten later vonden zowel Roy als Anton de doelman op hun weg. In de 18’ echter weer zo een diepe bal achter onze verdediging en weer zijn de aanvallers van Paal onze achterspelers op snelheid de baas en via de vingertoppen van Seppe gaat de bal in doel. 4-1. Met nog vijf minuten op de klok plakken we de thuisploeg nu vast voor eigen doel. Anton zorgt in de 21’ voor nog meer hoop als hij met een lob zorgde voor de 4-2 en een minuut later is alles weer mogelijk als Roy met een persoonlijke actie voor de aansluiting binnentrapt. 4-3. Marten en Roy hebben in de twee daaropvolgende minuten een schietkans maar telkens zoeft de bal net over. Met nog enkele seconden op de klok wringt Roy zich nog een keer doorheen de thuisverdediging maar trapt op de doelman. Anton is echter goed gevolgd en trapt de 4-4 tegen de touwen.

De gasten vonden dat ze gewonnen hadden maar we zullen toch maar de door de scheidsrechter vastgelegde uitslag respecteren, zei het knarsetandend.

We zagen vandaag een ploeg met twee gezichten, zwak tot matig in de eerste helft en vol overgave en inzet in de tweede. Na het voor sommige zware paasweekeinde (met tot vijf wedstrijden in drie dagen) zullen we van deze wedstrijd alleen maar het goede onthouden en dit gelijkspel aanzien als een morele overwinning.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Ben, Sander, Jonas, Senne, Steve, Thomas en Anton.

21:51 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.