13-04-10

Verslag : Tornooi Exc. Vorst

Mol Wezel
05/04 Preminiemen A Tornooi Exc. Vorst

Vandaag werd er door onze gasten heel wat afgevoetbald. Seppe, Marten, Yoshi, Sander en Senne traden voormiddag aan met de miniemen en moesten vlak na de middag terug de wei in voor een wedstrijd tegen Mol Wezel. Om dat wat op te vangen kwamen Arne, Robin en Tiest ons versterken, ook zei stonden dus voor twee wedstrijden op een dag.

We begonnen matig aan de wedstrijd en reeds in de eerste minuut moest Seppe gepast tussenkomen. We namen toch al snel het commando over en Senne trapte in de 5’ een eerste kans over. Een minuut later bediend Arne Yoshi maar de mist overhaast zijn schot. Marten trapt in de 11’ een vrije trap net naast maar een minuut later slaan we wel toe. Steve en Arne zetten een actie op en Tiest werk de kans rustig af. 1-0. Seppe moet een minuut later wel alles uit de kast halen om een tegentreffer te voorkomen. Op het kwartier onderschept Arne de bal en speelt snel Yoshi aan die voor de 2-0 zorgt. Een laatste keer dreiging in de 21’ als Marten een vrije trap neemt en Jonas en Robin net niet bij de afvallende bal kunnen.

Hadden we het betere van het spel in de eerste helft in de tweede liep het nog vlotter. Arne speelt in de 2’ Jonas aan die zijn schot compleet mist. Drie minuten later speelt Marten Arne aan maar er zit in laatste instantie nog een voetje tussen. Nog eens drie minuten later een prima aanval die begint bij Marten, via Jonas komt de bal bij Tiest die op de doelman trapt. In de 10’ probeert Marten het net als zaterdag met links maar dit keer gaat de bal naast. In de 12’ een uitstekende aanval. Marten speelt Tiest aan en via Jonas komt de bal bij Arne die zorgt voor de 3-0. Een minuut later eenzelfde spelbeeld alleen draaien Arne en Jonas de rollen om en zorgt Jonas dit keer voor de 4-0. Op het kwartier twee keer Yoshi die eerst de bal onderschept maar naast trapt en vlak daarop de doelman op zijn weg vind. Het blijft nu kansen regenen. Robin trapt op de doelman die in hoekschop werkt maar in de 20’ is hij op aangeven van Marten wel succesvol. 5-0. Arne heeft in de 22’ pech als hij tegen de paal trapt maar kan een minuut later op aangeven van Jonas wel juichen. 6-0. Met een persoonlijke inspanning zorgt Jonas in de 24’ voor de 7-0 en net voor affluiten zet Marten Arne op weg naar zijn derde en ons achtste doelpunt en hij faalt niet. 8-0.

Vooral in de tweede helft bolde het als een trein. Onder leiding van Senne gaven we achteraan helemaal niks weg. Marten was heer en meester op het middenveld en vooraan lieten we heel wat fraaie dingen zien. Tiest, Arne en Robin dank u voor de steun en net als de andere dank u voor de prima wedstrijd.

Seppe, Yoshi, Sander en Marten lieten later in de namiddag hun clubhart nog eens spreken en traden met succes nog een derde keer in de arena. De eerste twee hielpen Oevel B verslaan samen met de preminiemen C en met de twee andere knutselden we nog een noodploeg in elkaar en samen met al wat er nog rondliep van de C en de miniemen stuurden we ook nog Zolder met lege handen terug naar huis.

Speelden mee : Seppe, Marten, Senne, Yoshi, Sander, Jonas, Steve, Robin, Arne en Tiest.

20:02 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.