02-04-10

Verslag : Exc. Vorst A - Immervoort A : 7 - 1

immervoort
25/03 Preminiemen A Thuismatch tegen Immervoort A

Met slecht twaalf dagen tussenpauze stonden de twee competitiewedstrijden tegen Immervoort op het programma. De heenwedstrijd lag dus nog fris in het geheugen.

Zonder groots te spelen namen we de wedstrijd in handen. Reeds in de eerste minuut was het bijna prijs als een voorzet van Roy op de lat belande. Vijf minuten later hadden we meer geluk als een voorzet van Sander via een van de bezoekers in doel verdween. 1-0. In de 9’ na een 1-2 tussen Roy en Ben zat de doelman er goed tussen. Hij was een minuut later weer te sterk als Roy Ben aanspeelde en deze op doel trapte. Als je veel werk hebt dat zit je als doelman meestal goed in de match en in de 12’ kreeg ook Roy na een mooie solo de bal niet voorbij de bezoekende doelman. Het gevaarlijkst waren we nog op voorzetten en in de 14’ belande een voorzet van Jonas op de binnenkant van de paal maar hij sprong de voor ons verkeerde kant op. Op het kwartier gaven we twee hoekschoppen weg en er was een uitstekende Seppe nodig om zijn netten proper te houden. Op de tegenstoot zet Roy een actie op en levert in bij Marten. In laatste instantie zit er nog een voetje tussen en levert het slecht een hoekschop op. Twee minuten later zet Jonas zich goed door en levert in bij Marten, in een tijd tot bij Roy maar de doelman keert het schot, hij kan de bal echter niet vasthouden en Yoshi heeft maar voor het intikken. 2-0. Ook succes bij een volgende aanval als Roy twee man uitkapt en de bal mooi binnendoor tikt tot bij Yoshi die de bal simpel met binnenkant voet kan intikken. 3-0. Meteen de ruststand van een doenbare eerste helft.

We starten supper zwak aan de tweede helft en mogen ons gelukkig prijzen dat Seppe tot twee maal toe de meubels kan redden als wij ons maar al te makkelijk laten aftroeven door een o.m. een duiveltje van 2001. In de 3’ staan ze weer oog in oog met Seppe die de hoek goed verkleint en de aanvaller zo bijna verplicht om naast te trappen. De weinigen die het nog niet gezien moesten hebben weten nu meteen waarom hij een stapje hoger gaat zetten volgend seizoen. De eerste keer dat wij in de buurt komen van het bezoekende doel is het wel raak. Ben zet een actie op en bied Yoshi de 4-0 aan. Ook aan de overzijde kon het niet blijven duren. Seppe verricht in een fase drie kleine mirakels maar is kansloos bij de vierde poging, wat lieten ze hem daar in de steek. We komen nu gelukkig terug een beetje in de wedstrijd. Roy trapt in de 12’ op de doelman en Yoshi doet twee minuten later op aangeven van Roy hetzelfde. Op het kwartier een prima individuele actie van Roy en hard de 5-1 tegen de touwen. Marten zet zich in de 21’ ook eens aanvallend door, hij zoekt en vindt de 1-2 met Yoshi en trapt laag in de benedenhoek. 6-1. Een minuut later trapt Yoshi nog een naaste en vlak voor affluiten pikt ook Ben op aangeven van Roy zijn doelpuntje mee. 7-1.

Als je naar de einduitslag kijkt dan lijkt het dat wij een uitstekende wedstrijd achter de rug hebben maar schijn bedriegt, zeker in de tweede helft.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Sander, Jonas, Yoshi, Senne, Steve en Ben.

18:35 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.