18-03-10

Verslag : Immervoort A - Exc. Vorst A : 2 - 7

immervoort
13/03 Preminiemen A Uitmatch bij Immervoort A

Voor deze uitwedstrijd moesten Steve en Jonas verstek laten gaan. Gelukkig konden we een beroep doen de B’s, die later moesten spelen en stonden Cisse en Milan klaar om ons verder te helpen.

Na een aarzelende start staken we in de 4’ onze eerste degelijke aanval in mekaar. Roy speelde Marten aan die doortikte tot bij Cisse maar het schot ging naast. Een minuut later bracht Marten Cisse terug in stelling en dit keer miste hij niet. 0-1. We haalden nu ons beter voetbal boven en domineerde de wedstrijd. Ben trapte in de 7’ een volgende kans op de doelman. Marten speelt twee minuten later in op Roy die een 1-2 opzet met broertje Ben maar het schot gaat voorlangs. Een minuut later zet Roy zich door en speelt in op Ben die net niet tot een schot komt. In de 13de minuut rolt Roy de verdediging op maar in laatste instantie zit er nog een voetje voor. Op het kwartier schildert Marten een hoekschop op het hoofd van Roy die voor de 0-2 zorgt. Nog in dezelfde minuut afstandschot van Marten maar naast. Seppe had het ondertussen heel rustig maar was wel bij de pinken op de enige kans voor Immervoort in de eerste helft. Cisse speelt in de 18’ Yoshi aan die naast trapt. Twee minuten later weer Cisse op Yoshi, goede voorzet op Roy die net naast kopt. Cisse blijft nu zijn medespelers in stelling brengen en Roy zorgt op zijn aangeven in de 21’ voor de 0-3. In de 22’ nogmaals Cisse voor Roy die dit keer hard voorlangs trapt. Net voor affluiten misschien onze beste aanval van de eerste helft als na een dubbele 1-2 met Roy Marten de bal op de doelman trapt.

Degene die net iets te lang in de kantine bleven plakken misten de eerste goal van de tweede helft. Roy rolde de linkerflank op en knalde onhoudbaar in de verste hoek de 0-4 binnen. De uittrappen van Seppe zijn en blijven een wapen voor ons. In de 2’ trap hij ver uit tot bij Yoshi die Roy aanspeelt en meteen staat het 0-5. Yoshi verrast in de 5’ vanop afstand de thuisdoelman en zorgt voor de 0-6. Ook onze volgende kans in de 8’ is raak als Roy nog maar eens de lijn afzoeft en wederom aan de tweede paal binnentrapt. 0-7. Een minuut later speelt Roy Ben aan maar deze kans gaat net naast. Seppe moet in de 10’ voor de eerste keer aan de bak en gaat goed plat en ranselt de bal uit zijn doel. Yoshi zet daarop een 1-2 op met Roy maar trapt de kans over. Op het kwartier geharrewar voor het thuisdoel maar noch Ben, Roy als Yoshi krijgen de bal over de doellijn. In de 16de minuut scoren we opnieuw maar spijtig genoeg werken we een hoekschop in eigen doel. 1-7. Roy slalomt in de 20’ doorheen de verdediging maar dit levert niet meer op dan een hoekschop. Een minuut later trapt Cisse naast. Immervoort komt in de slotfase beter in de wedstrijd en er is een goede tussenkomst van Seppe nodig om een tegendoelpunt te voorkomen. In de 23’ trapt Cisse onze laatste kans naast en op de tegenstoot is Seppe kansloos als de bal op de lat beland en de rebound wordt binnengetrapt. 2-7.

Vandaag een van de betere wedstrijden van het seizoen, misschien wel de beste. De aanwezigheid van Cisse zal hier wel voor iets tussenzitten. Met hem erbij kunnen wij dreigen vanop de twee flanken en zijn wij aanvallend moeilijk af te stoppen. Het is misschien opgevallen dat de achterspelers niet voorkomen in het verslag. Wel, onder leiding van een uitmuntende laatste man Senne speelde zij een voortreffelijke wedstrijd.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Sander, Yoshi, Senne, Ben, Cisse en Milan.

22:17 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.