11-03-10

Verslag : Exc. Vorst A - Oosterzonen A : 4 - 1

Oosterzonen
06/03 Preminiemen A Thuismatch tegen Oosterzonen A

Een prima voetbalweertje en een uitstekende grasmat, meer is er niet nodig om een goede wedstrijd te spelen en de nederlaag uit de heenronde door te spoelen met een klinkende overwinning. Steve kon niet aanwezig zijn maar we konden gelukkig een beroep doen op Robin van de preminiemen C om hem uitstekend te vervangen.

Reeds in de tweede minuut kunnen we dreigen na een 1-2 tussen Roy en Yoshi trapt Roy op de doelman. Nog eens twee minuten later zetten Jonas, Ben en Roy een aanval op en komt de bal bij Yoshi die alleen voor de doelman komt maar voorlangs trapt. In de 11’ dribbel van Roy die past naar Robin maar de doelman pakt. Drie minuten later een eerste keer Oosterzonen. Een speler is alleen door maar Seppe toont zich de baas. Op het kwartier uittrap van Seppe naar Ben die diep speelt op Roy. Roy schakelt de laatste man uit en omzeilt de doelman en zorgt voor de 1-0. Vijf minuten voor de rust een tweede keer Oosterzonen en dit keer verschalkt de doorgebroken aanvaller Seppe met een mooie plaatsbal. 1-1. Een minuut later verstuurt Marten een diepe bal op Robin die voor de 2-1 zorgt. Meteen de ruststand.

Op een afstandsschot van Sander na dat met het hoofd van de lijn wordt gehaald valt er in de eerste vijftien minuten van de tweede helft niet veel te beleven. Het duurt tot in de 17de minuut om nog eens een gevaarlijke aanval te zien. Sander, Senne en Jonas zetten een prima actie op en Yoshi trapt de kans op de doelman. In de 19’ een volgende kans als Jonas Ben aanspeelt maar ook dit keer trekt de doelman aan het langste eind. Net als in de heenwedstrijd is hij heel moeilijk te passeren. In de 20’ een mooie aanval van achter uit. Seppe levert de bal in bij Senne die Marten aanspeelt. Marten via Roy naar Jonas die de bal terug inlevert bij Roy die de 3-1 binnentrapt. Achteraan geven we weinig tot helemaal niks weg maar we komen in de 22’ wel met de schrik vrij als een afstandsschot op de lat uiteenspat. Vlak voor affluiten breken we er nog eens snel uit als Marten een diepe bal verstuurt voor Roy die op snelheid iedereen aftroeft en voor de 4-1 zorgt.

Het was vandaag niet groots maar wel goed. Bij momenten lieten we goed voetbal zien en we wonnen dan ook verdiend deze wedstrijd.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Sander, Jonas, Yoshi, Senne, Robin en Ben.

23:44 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.