04-03-10

Verslag : Houtvenne A - Exc. Vorst A : 0 - 3

Houtvenne
27/02 Preminiemen A Uitmatch bij Houtvenne A

Op deze regenachtige zaterdagvoormiddag trokken we richting Houtvenne. Je verwacht dan een loodzwaar veld maar niet in Houtvenne. Daar mag je aantreden op kunstgras dat er prachtig bijlag. Van mij mogen ze dat onmiddellijk overal leggen. We mogen dan op Excelsior zeker niet klagen over de velden, in tegendeel, het lijkt me echter zalig om er af en toe eens op te trainen.

Aan het plein kon het dus niet liggen. De thuisploeg is wel in het voordeel daar zij gewoon zijn van op dit veld te spelen. We trokken echter meteen ten aanval en reeds in de eerste minuut een eerste kans als Roy een voorzet van Marten op de doelman trapt. In de 5de minuut zet Roy op de flank een actie op en zet voor tot bij Jonas die de bal mist. We blijven het betere van het spel hebben maar kansen levert dit voorlopig niet op. Seppe komt in de 15’ goed tussen en lanceert meteen Roy die voor de 0-1 zorgt. Drie minuten later weer dreiging via Roy maar in laatste instantie zit er nog een voetje tussen. Met de rust in zicht trapt Seppe ver uit tot bij Roy die zich ontdoet van zijn tegenstander en voor de 0-2 zorgt. Een degelijk eerste helft waarin wij ons stilaan kunnen aanpassen aan het kunstgras.

Marten zet in de 2de minuut een actie op maar de doelman zit er nog net tussen. In de 7’ hoekschop Marten, 1-2 met Ben maar Roy schiet te zacht in. Ben en Senne snijden in de 13’ door de achterlinie. Voorzet tot bij Yoshi en in twee keer voorbij de doelman. 0-3. Op het kwartier kapt Senne zijn man uit maar de doelman zit er nog met een hand tussen. Een minuut later 1-2 Marten Ben maar weer op de doelman. Senne onderschept in de 18’ de bal en speelt in op Ben die zijn schot mist. Yoshi zet goed druk een minuut later maar de voorzet is net iets te diep voor aan aanstormende Marten. Een laatste kans is er voor Senne op aangeven van Ben. Prima trap maar dito redding van de doelman.

We zagen vandaag een goed Excelsior dat zich gaandeweg steeds beter aanpaste aan de omstandigheden en bij momenten het balletje goed liet rondgaan.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Sander, Steve, Jonas, Yoshi, Senne en Ben.

22:20 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.