27-02-10

Zouden we het nog kunnen?

Vorig jaar trokken we voor het eerst naar het kunstgras van Houtvenne en we vroegen ons af wat dat wel zou geven. Ben het juist eens gaan opzoeken op de blog van vorig seizoen (http://preminiemenb-excelsior.skynetblogs.be/category/156... ) , onze vrees was toen ongegrond en we zagen een dartelend Excelsior dat er toen maar liefst 21 tegen de nette trapte. Zo voetbal spelen "ik dacht dat je daar alleen maar kan van dromen" was het complement dat we kregen van de mensen van Houtvenne. We gaan dit natuurlijk niet eisen van de ploeg van de jaar maar we verwachten wel een goede prestatie van de preminiemen A.

De preminiemen B zullen alles uit de kast moeten halen. In de heenwedstrijd trokken ze nog nipt aan het langste eind maar waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Het is dus oppassen geblazen.

De preminiemen C trekken de andere richting uit en moeten in Mol de wei in tegen Rauw. In de heenwedstrijd zag ik onze jongens met goed voetbal de maat nemen van de tegenstanders, eens kijken dat ze dat nog eens kunnen herhalen.

07:47 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.