29-01-10

Verslag : Exc. Vorst A - Veerle A : 3 - 0

Veerle23/01 Preminiemen A Thuismatch tegen Veerle A

Na vijf voetballoze weekends en met slecht twee trainingen in de benen sinds begin december mochten we eindelijk nog eens de wei in voor een voetbalmatch in open lucht. Die overdreven rust had de meesten geen goed gedaan en we kregen vandaag de op een na slechtste wedstrijd voorgeschoteld van het lopende seizoen. We waren tegen een zeer matige tegenstander wel voordurend aan de bal maar deden er zeker in de eerste helft bijna helemaal niks mee. Het waren dan ook de bezoekers die voor het eerste doelgevaar zorgden maar Seppe verkleinde goed de hoek en de bal ging naast. In de 10’ eindelijk eens een vlotte combinatie van de onze als Marten en Roy doorheen de achterlinie sneden en ze Ben de 1-0 aanboden. Drie minuten later opnieuw hetzelfde duo maar dit keer trapte Marten langs. De rest van de eerste helft viel iedereen bijna in slaap tot Sander plots in de 20’ iedereen wakker maakte en met een streep in de verste hoek zorgde voor de 2-0. Meteen het laatste wapenfeit uit een zwakke eerste helft.

De tweede helft kon het alleen maar beter en dat was het zeker in de aanvangsfase ook. Roy zet in de 2’ een mooie actie op en legt terug op Marten die op de doelman trapt. Twee minuten later een identieke situatie maar dit keer gaat de bal over. Op nog eens doelgevaar was het wachten tot op het kwartier als Senne er achteraan weer eens goed en snel tussenzat en hij Roy lanceerde. Roy rolde de achterlinie op en bood Jonas de 3-0 aan. Zonder goed te spelen hadden we de wedstrijd wel in handen en we hadden in de 19’ pech als een hoekschop van Marten door ghiel in doel werd getrapt maar de scheids niet had gezien dat de bal over de lijn was. Ook het volgende gevaar kwam uit een hoekschop dit keer van Roy maar Jonas en Sander kregen de bal dit keer niet over de lijn. Roy zorgde met een mooie solo in de slotfase voor een laatste doelkans maar de bal ging vanuit een scherpe hoek op de paal.

De eerste wedstrijd van 2010 konden we dus winnend afsluiten maar het zal de komende weken heel wat beter moeten willen we niet een paar keer op onze bek gaan.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Sander, Senne, Steve, Jonas, Ben en Ghiel.

11:02 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.