31-10-09

Voetbalstage

Ook dit jaar pakt Excelsior weer uit met een herfstvoetbalkamp.

Het kamp gaat door op 2,3 en 5 November op de terreinen van Excelsior Vorst.

Prijs 50€ - Incl drank en versnapering tijdens de pauzes. Voor tijdens de middagpauze zelf boterhammen meebrengen.

Bestemd voor : Duiveltjes (vanaf 7jaar) - Preminiemen - Miniemen en Knapen.

Start om 08h45 (Opvang voorzien vanaf 08h00)

Einde laatse training : 15h45

Inschrijven bij de jeugdverantwoordelijke van Excelsior Vorst of door 50€ over te schrijven op rekening 850-8680149-05 met vermelding van : Naam - Geboortedatum - adress - Huidige club - Tf Nr - Veldspeler of doelman.

Meer info : 0498/166977

18:34 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-10-09

Van deur tot deur

Zaterdag trekken we er met alle jeugdspelers (vanaf de preminiemen) op uit om van deur tot deur onze wafels aan de man te brengen. De preminiemen doen dit in groep en nemen de verkeersarme wijken voor hun rekening. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de jeugdwerking van onze club. Iedereen dus present om 09h30 in de kantine van Excelsior. Vergeet ook niet je bestelstrookje met gepast geld mee te brengen.

17:56 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-10-09

A krijgt rust

Van de preminiemen A doen er heel wat mee aan de voetbalstage en daarom zal training op 02 en 04 November niet doorgaan.

21:20 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-10-09

Oud paard

Trainer Steff sukkelt met een ontsteking aan zijn been. Om de trainingen toch te kunnen laten doorgaan werd er voor een keer nog eens een oud paard van stal gehaald. De training werd afgesloten met een trapwedstrijd oefening. Met drie streden ze tot op het laatste moment voor de overwinning maar het was tenslote Roy die Marten en Seppe net iets te snel af was.

17:03 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-10-09

Verslag : Exc. Vorst A - Herselt A : 6 - 0

Herselt21/10 Preminiemen A Thuismatch tegen Herselt A

Lang verslag, veel te vertellen en dus beginnen we er maar snel aan. Omdat zaterdag bij Excelsior alles in het teken staat van het mosselfeest en we daar iedereen nodig hebben werden de thuiswedstrijden verplaatst naar woensdag. Op deze warme oktoberavond namen we het op tegen Herselt. Te later op de dag, te beter zijn wij blijkbaar wakker, we vlogen er dan ook vanaf minuut een in. De wedstrijd kan niet beter beginnen en reeds in de 2’ zette Roy zich mooi door en bood Jonas de openingstreffer op een schoteltje aan, deze miste de kans niet. 1-0. Het was een pittige wedstrijd met veel stevige doch faire duels. We kregen het zeker in de eerste helft niet op een presenteerblaadje aangeboden. Ben zette zich in de 8’ door, bal naar Roy en dan op de paal. Vier minuten later zet Roy zelf een actie op maar de doelman zit ertussen. In de 15’ nogmaals Roy, bal naar Yoshi maar save van de keeper. Twee minuten later hoekschop Roy, Yoshi zet er zijn hoofd tegen maar naast. In de 18’ legt Jonas de bal terug op Marten maar diens knal gaat net naast. We blijven knokken voor elke bal en in de 22’ speelt Roy de bal mooi binnendoor maar Yoshi wacht net iets te lang en de doelman grijpt in. In de 24’ een zoveelste hoekschop van Roy en dit keer kopt Jonas over. Vlak voor affluiten een laatste kans als Roy vanuit de draai de lat treft. Goede eerste helft, alleen de tussenstand valt een beetje magertjes uit.

Ook in de tweede helft een gedreven Excelsior. Marten stuurt in de 2’ Roy diep maar de bal geraakt voorlopig nog niet voorbij de doelman. Dan krijgen we in de 3’ de enige grote kans voor Herselt maar Seppe voorkomt erger en grabbelt de bal uit de voeten van de Herstelt aanvaller. We reageren meteen en een minuut later strandt ook Ben op de doelman. Oefening baart kunst en als Roy nog eens een minuut later Ben diep stuurt kapt hij zich mooi vrij en besluit ijzig kalm. 2-0. We krijgen nu kans op kans : 6’ Roy op keeper, 7’ hoekschop Jonas en Roy kopt naast, 8’ Ben speelt in op Roy maar de plaatsbal gaat centimeters naast, 9’ drie kansen in een fase en Sander trapt de laatste naast, 10’ Sander kan een voorzet niet onder controle krijgen en weg kans. In de 11’ lukt het dan toch, Roy knokt zich bij de bal en besluit hard in doel. 3-0. De kansen blijven maar komen : 12’ Roy speelt in, Ben trapt op de doelman, 13’ Roy zet zich door en legt af op Ben, plaatsbal net naast, 15’ Marten in een keer maar naast, 20’ Marten stuurt Roy diep en weer naast, 21’ Marten vanop 20 meter maar niet tussen het kader. Bij Herselt gaat nu stilaan helemaal het licht uit en breekt de veer. Roy speelt in de 22’ in op Jonas en die trapt in twee keer de 4-0 op het bord. Ook Steve legt nu aan en in de 23’ trapt hij vanop 20 meter over. Nog in dezelfde minuut een afstandsschot van Marten, hard door de handen van de doelman. 5-0. 24’ Solo Roy en rustig de 6-0 tegen de touwen. 25’ een laatste kans maar Yoshi trapt op de keeper.

Vandaag een prima Excelsior dat een degelijke tegenstander geen schijn van kans liet. Achteraan zat het onder leiding van een uitstekende Senne prima in elkaar. Marten regeerde met steun van Jonas op het middenveld en vooraan kregen ze op geen enkel moment vat op onze aanvallers. En Seppe die deed wat hij moest doen, die ene bal pakken en attent blijven. Ik meen iets te hebben gehoord over frieten, niet waar Steff?

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Ben, Sander, Senne, Steve, Yoshi en Jonas.

23:55 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-10-09

Match duurt 4 seconden te lang

Ja, we geven het toe. Onze miniemen C speelden deze week niet met de gebruikelijke vier a vijf preminiemen in versterking maar wel met vier jongens uit de miniemen A. Slecht twee preminiemen dus aan de aftrap. Dat zat Larum blijkbaar hoog dat er eens een ploeg tegen hun wilde spelen om te winnen. In gedachte waren zei al ongeslagen kampioen moet hun A ploeg in een eerstejaarsreeks. Ik ben er zeker van dat vele ploegen uit de reeks in hun vuistje hadden gelachen als wij onze grote stunt in de laatste seconden niet hadden zien omgezet worden in een kleine stunt. Ondanks de late tegentreffer waardoor de stand op 3-3 kwam te staan toch alle lof voor onze jongens die vooral in de eerste helft het betere van het spel hadden. De tweede helft waren de rollen omgekeerd, al gaven we weining kansen weg. Proficiat jongens.

12:33 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-10-09

Miniemen spelen topper tegen Larum

De preminiemen kwamen reeds woensdag in actie. De laatste weken speelden ze ook op zondag massaal en zeer succesvol mee met de miniemen C. Zondag staat de topper tegen Larum op het programma. Larum denderd met een grote stevige ploeg tweedejaars door de reeks. Er lijkt geen stoppen aan. Daarom hebben wij (de ouders van de preminiemen) erop aangedrongen dat voor een keer eens geput wordt uit het arsenaal van de miniemen A en B om de C ploeg aan te vullen.  Enkel Vic (vast bij de miniemen) en keeper Seppe (Vaste keeper Senne kan niet) gaan wel meedoen. We zullen er natuurlijk met z'n allen zijn om de jongens aan te moedigen.

01:24 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-10-09

Mosselfeest wederom groot succes

Het jaarlijks mosselfeest van onze club was wederom een voltreffer. Wij danken dan ook alle vrijwilligers die een handje kwamen toesteken.

15:35 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-10-09

Verslag : Booischot A - Exc. Vorst A : 1 - 6

Booischot
17/10 Preminiemen A Uitmatch bij Booischot  A

Bij het vertrek naar Booischot leek het een kille, koude, mistige dag te worden. Gelukkig voor ons kwam het zonnetje net op tijd te voorschijn en was het een prima voormiddag om te voetballen. Steve moest in laatste instantie verstek laten gaan en we moesten het dan vandaag ook doen zonder reserve. Bij Booischot hadden ze er vier, dat betekende dat wij er vandaag allemaal voor 100% vijftig minuten lang moesten staan. We begonnen prima aan de wedstrijd en reeds in de eerste minuut strandde een actie Roy Jonas op de keeper. Uit de hoekschop die daaruit volgde waren we wel succesvol. Roy draaide de bal voor doel en met wat hulp van de thuisploeg verdween de bal in doel. 0-1. We bleven voortdurend spelen op de helft van de thuisploeg en in de 7’ was het Jonas die zorgde voor de 0-2. In de 10’ was het weer raak. Marten zag Jonas vrij staan voor doel en schoof de bal tussen de verdedigers door. Jonas bedankte met een mooi hakje. 0-3. Nu ging het even snel maar zowel Roy als Yoshi strandde in de 11’ op de keeper. We kregen nu kansen zat : 12’ Roy op keeper, 14’ een-twee Yoshi Roy en Yoshi naast, 17’ Roy op keeper, 18’ Jonas op keeper en tot slot 20’ Roy weer op de goed opgewarmde doelman. En toch troffen we nog een maal doel. In de 22’ legde marten aan vanop 15 meter en hij besloot laag in de beneden hoek. 0-4. Meteen de ruststand.

We begonnen iets te laks aan de tweede helft. Hadden ze iets in onze koffie gedaan of namen we het gewoonweg wat al te gemakkelijk op? Feit is dat ook Seppe aan de bak moest. In de 2’ gaat hij nog goed in de voeten van een doorgebroken speler, maar nog in dezelfde minuut is hij kansloos bij een volgende uitbraak. 1-4. Seppe zet dan in de 5’ ons zelf maar terug op het goede spoor als hij met een verre uittrap Roy lanceert maar net als in de eerste helft staat de thuisdoelman attent te keepen. Een minuut later draait Roy zich mooi vrij maar vindt wederom de thuisdoelman in de korte hoek. Yoshi trapt in de 7’ een volgende kans naast en in de 10’ doet Roy hetzelfde na een prima aanval opgezet door Marten en Yoshi. Pech in de 12’ als Roy een prima actie opzet en hij Yoshi aanspeelt maar de bal gaat op de lat. We zetten dat een minuut later recht als Roy dit keer Ben aanspeelt en onze benjamin mist niet. 1-5. We blijven kansen krijgen. Sander in de 18’ naast en Roy in de 19’ op de keeper. Toch nog een keer Seppe in de 20’. Hij gaat goed plat op een laag schot. Ben trapt in de 22’ op de keeper. Dan voelt Marten zich geroepen om nog een uit te halen en vanop 20 meter jaagt hij gefrustreerd de bal snoeihard in de kruising. 1-6. De laatste kans is voor Roy maar zijn vriend de thuisdoelman wil van geen wijken weten.

Goede wedstrijd waarin wij enkel wat veel kansen nodig hadden om te kunnen scoren. Voor de rest was het prima. Senne & co zorgden ervoor dat achteraan alles op wieltjes liep en Marten heerste in het midden en liet zo de andere toe zich aanvallend volledig te kunnen uitleven. Prima wedstrijd jongens, het loopt alsmaar beter.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Ben, Sander, Senne, Jonas en Yoshi.

17:41 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Van uitstekend tot minder goed op woensdagavond

De premiemen A speelde een goede wedstrijd en stuurde Herselt kansloos naar huis. Vooral in de tweede helft was het aantal kansen niet te tellen en het mocht een wonder heten dat de score niet veel hoger opliep. Ook de preminiemen B konden hun wedstrijd winnen al hadden ze tegen de eerstejaars van van Herselt niet veel over. De preminiemen C gingen echter wel de boot in tegen de een jaar oudere tegenstanders uit Punt.

Exc. Vorst A - Herselt A : 6 - 0 (verslag volgt)

Exc. Vorst B - Herselt B : 1 - 0

Exc. Vorst C - Punt A : 2 - 6

00:17 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-10-09

Uitslagen en kalender Premin. A

15/08/2009Tornooi St Dimpna      
 12:30Exc. Vorst A-Ezaart A:6-4
22/08/2009Tornooi Oevel 
 14:00Exc. Vorst A-Ezaart C:3-0
 15:20Exc. Vorst A-Oevel A:3-0
26/08/2009Oefenwedstrijd 
 18:00Tervant A-Exc. Vorst A :9-3
29/08/2009Beker van Laakdal 
 09:45Exc. Vorst A-Veerle A:13-1
05/09/200912:15Exc. Vorst A-Ramsel A:11-0
09/09/2008Oefenwedstrijd 
 18:00Exc. Vorst A-Engsbergen A:6-0
12/09/200913:00Oevel A-Exc. Vorst A :0-6
19/09/200911:15Netezonen A-Exc. Vorst A :3-2
26/09/200912:15Exc. Vorst A-Tongerlo A:4-3
03/10/200910:00Veerle A-Exc. Vorst A :0-9
10/10/200912:15Exc. Vorst A-Ezaart C:11-0
17/10/200910:00Booischot A-Exc. Vorst A :1-6
21/10/200917:30Exc. Vorst A-Herselt A:6-0
07/11/200911:30St Dimpna C-Exc. Vorst A :- 
14/11/200912:15Exc. Vorst A-Houtvenne A:- 
21/11/200909:45Oosterzonen A-Exc. Vorst A :- 
28/11/200912:15Exc. Vorst A-Immer Voort A:- 
05/12/200911:45St Vorst A-Exc. Vorst A :- 
12/12/200910:00Ramsel A-Exc. Vorst A :- 
19/12/200912:15Exc. Vorst A-Oevel A:- 
09/01/201012:15Exc. Vorst A-Netezonen A:- 
16/01/201012:30Tongerlo A-Exc. Vorst A :- 
23/01/201012:15Exc. Vorst A-Veerle A:- 
30/01/201013:00Ezaart C-Exc. Vorst A :- 
06/02/201012:15Exc. Vorst A-Booischot A:- 
13/02/201009:30Herselt A-Exc. Vorst A :- 
20/02/201012:15Exc. Vorst A-St Dimpna C:- 
27/02/201009:30Houtvenne A-Exc. Vorst A :- 
06/03/201012:15Exc. Vorst A-Oosterzonen A:- 
13/03/201013:15Immer Voort A-Exc. Vorst A :- 
20/03/201012:15Exc. Vorst A-St Vorst A:- 
  
         

22:33 Gepost door Rob in Kalender en uitslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Uitslagen en kalender Premin. B

08/08/2009Tornooi Achter Olen      
 16:45Exc. Vorst B-Larum:1-2
21/08/2009Tornooi Larum 
 13:00Exc. Vorst B-Larum:5-0
 14:30Exc. Vorst B-AC Olen:4-0
02/09/2009Oefenwedstrijd 
 17:45Exc. Vorst B-Paal:0-7
05/09/200912:15Exc. Vorst B-Ramsel B:13-0
12/09/200912:00Oevel B-Exc. Vorst B:3-3
19/09/200911:15Netezonen B-Exc. Vorst B:2-9
26/09/200912:15Exc. Vorst B-Tongerlo B:9-2
03/10/200911:15Veerle B-Exc. Vorst B:4-6
07/10/2009Oefenwedstrijd 
 17:30Engsbergen A-Exc. Vorst B:3-8
10/10/200912:15Exc. Vorst B-Ezaart D:9-3
17/10/2009Oefenwedstrijd 
 13:30Berg en Dal-Exc. Vorst B:5-2
21/10/200917:30Exc. Vorst B-Herselt B:1-0
07/11/200911:30St Dimpna D-Exc. Vorst B:- 
14/11/200912:15Exc. Vorst B-Houtvenne B:- 
21/11/200909:45Oosterzonen B-Exc. Vorst B:- 
28/11/200912:15Exc. Vorst B-Immer Voort B:- 
05/12/200915:00St Vorst B-Exc. Vorst B:- 
12/12/200910:00Ramsel B-Exc. Vorst B:- 
19/12/200912:15Exc. Vorst B-Oevel B:- 
09/01/201012:15Exc. Vorst B-Netezonen B:- 
16/01/201013:45Tongerlo B-Exc. Vorst B:- 
23/01/201012:15Exc. Vorst B-Veerle B:- 
30/01/201013:00Ezaart D-Exc. Vorst B:- 
13/02/201009:30Herselt B-Exc. Vorst B:- 
20/02/201012:15Exc. Vorst B-St Dimpna D:- 
27/02/201009:30Houtvenne B-Exc. Vorst B:- 
06/03/201012:15Exc. Vorst B-Oosterzonen B:- 
13/03/201014:30Immer Voort B-Exc. Vorst B:- 
20/03/201012:15Exc. Vorst B-St Vorst B:- 
  
         

22:32 Gepost door Rob in Kalender en uitslagen B | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Uitslagen en kalender Premin. C

15/08/2009Tornooi Berg en Dal      
 16:00Exc. Vorst C-Veerle:1-7
 17:00Exc. Vorst C-Berg en Dal:0-5
23/08/2009Tornooi Wolfsdonk 
 14:00Exc. Vorst C-Haacht:3-2
 15:00Exc. Vorst C-Wolfsdonk:2-0
 17:00Exc. Vorst C-Tongerlo:1-0
26/08/2009Oefenwedstrijd 
 18:00Tervant B-Exc. Vorst C:2-10
02/09/2009Oefenwedstrijd 
 17:45Exc. Vorst C-Paal B:3-8
05/09/200913:15Exc. Vorst C-Zammel:10-0
09/09/2009Oefenwedstrijd 
 18:00Exc. Vorst C-Engsbergen:2-4
12/09/200910:00Alberta-Exc. Vorst C:1-4
19/09/200913:30Berg en Dal -Exc. Vorst C:7-0
26/09/2009Oefenwedstrijd 
 13:15Exc. Vorst C-Langdorp:5-5
07/10/2009Oefenwedstrijd 
 17:30Engsbergen B-Exc. Vorst C:4-3
17/10/200913:00Branddonk-Exc. Vorst C:4-1
21/10/200917:30Exc. Vorst C-Punt:2-6
07/11/2009Oefenwedstrijd 
 ???-:- 
14/11/200913:15Exc. Vorst C-Rauw:- 
21/11/2009Oefenwedstrijd 
 ??? 
28/11/200913:15Exc. Vorst C-Witgoor Dessel:- 
05/12/200910:30Beekhoek C-Exc. Vorst C:- 
12/12/200909:30Zammel-Exc. Vorst C:- 
19/12/200913:15Exc. Vorst C-Alberta:- 
09/01/201013:15Exc. Vorst C-Berg en Dal:- 
16/01/2010Oefenwedstrijd 
 ???-:- 
23/01/2010Oefenwedstrijd 
 ???-:- 
30/01/2010Oefenwedstrijd 
 ???-:- 
06/02/201013:15Exc. Vorst C-Branddonk:- 
13/02/201013:00Punt-Exc. Vorst C:- 
20/02/2010Oefenwedstrijd 
 ???-:- 
27/02/201009:30Rauw-Exc. Vorst C:- 
06/03/2010Oefenwedstrijd 
 ??? 
13/03/201013:00Witgoor Dessel-Exc. Vorst C:- 
20/03/201013:15Exc. Vorst C-Beekhoek C:- 
  
         

22:31 Gepost door Rob in Kalender en uitslagen C | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-10-09

Vanavond tegen Herselt en Punt

Na een jaartje onderbreking mogen we terug de wei in tegen Herselt. Onze gasten zien er toch een beetje tegenop. Als laatstejaars duivels hadden wij aan ons bezoek in Herselt niet al te beste herinneringen over gehouden. Het is eigenlijk de enige keer in meer dan vijf seizoenen voetbal dat wij letterlijk van de plein werden getrapt. We zijn echter twee jaar verder en hopen op een sportieve wedstrijd.

12:04 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-10-09

Woensdag i.p.v Zaterdag

De wedstrijden van de preminiemen gepland voor volgend weekend worden reeds gespeeld op woensdag 21/10 om 17h30. De A en B ontvangen Herselt A en B en onze C ploeg neemt het op tegen Punt.

12:24 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-10-09

Ruime zege maar zonder glans

De miniemen C trokken naar het laatst geklasseerde Branddonk B. Het werd een afgetekende zegen maar zonder het goede voetbal dat we de laatste tijd speelden. Sander, Marten, Senne, Yoshi waren samen met Vic de preminiemen van dienst zondagvoormiddag.

Branddonk B - Exc. Vorst C : 0 - 5

23:07 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-10-09

Tot een goed einde gebracht

Na een voor een paar toch zware zeeklassenweek en zonder wisselspelers brachten we het er in Booischot toch goed vanaf. Met prima voetbal zetten we het overgrote deel van de wedstrijd naar onze hand. Enkel bij de afwerking liep het meestal mis en zo konden we ons overwicht niet uitdrukken in grote cijfers.

Booischot A - Exc. Vost A : 1 - 6 (verslag volgt)

Van de preminiemen B nog geen uitslag bekend. De Preminiemen C trokken in Branddonk aan het korste eind. Na een gelijkopgaande wedstrijd won de ploeg die de meeste kansen kon afwerken.

Berg en Dal - Exc. Vorst B :

Branddonk - Exc. Vorst C : 4 - 1

22:34 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-10-09

Bevestigen

Zaterdagmorgen trekt de A ploeg naar Booischot in de hoop al het goede van vorige week te kunnen bevestigen. De B ploeg mag vriendschappelijk naar Berg en Dal waar het wraak kan nemen voor de nederlaag van de C een paar weken geleden. De C ploeg staat voor de verre verplaatsing naar het onbekende Branddonk.

00:11 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-10-09

Verslag : Exc. Vorst A - Ezaart C : 11 - 0

Ezaart
10/10 Preminiemen A Thuismatch tegen Ezaart A
 

We deden dit weekend nogmaals beroep op reserve verslaggever Marc. Gelukkig kon hij dit keer in tegenstelling tot de twee vorige keren wel heel veel positiefs noteren.

1’ Sander onderschept de bal en speelt Roy aan. Roy pas naar Jonas en meteen 1-0.

2’ Een twee tussen Marten en Ben. Marten schot op doel maar save van Keeper.

5’ Sander trapt op doel en Roy schiet de rebound binnen. 2-0.

7’ Mooie actie die begint bij Jonas en via Ben bij Roy beland. 3-0.

9’ Balverlies Ezaart en Roy er als de kippen bij voor de 4-0.

12’ Diepe bal van Senne, actie van Ben maar Roy net naast.

14’ Schot Yoshi, save keeper.

15’ Een twee tussen Roy en Yoshi. Roy zorgt voor de 5-0.

17’ Senne legt aan op doel. Keeper kan niet klemmen en Jonas trapt rebound binnen. 6-0.

20’ Yoshi speelt Roy aan. Lange voorzet en Jonas met een mooi hakje binnen. 7-0.

23’ Roy legt af op Sander en die trapt net naast.

24’ Roy legt vrijtrap af op Marten maar goede redding van de doelman.

25’ Ja hoor ook Seppe deed mee. Hij komt voor de eerste keer tussen.

Ook in de tweede helft gaan we verder op de ingeslagen weg.

2’ Pas Steve naar Yoshi, die speelt Roy aan en met een afgeweken bal 8-0.

4’ Senne rukt mee op en speelt Sander aan. Die schiet de bal op de paal.

10’ Inworp Yoshi naar Roy en Roy zorgt voor de 9-0.

11’ Op aangeven van Roy zorgt Yoshi voor de dubbele cijfers. 10-0

15’ Actie van Yoshi en Ben. Ben trapt de bal net naast.

18’ Afgeweken bal van Ben komt bij Jonas. Jonas trapt net naast.

25’ Yoshi sluit de doelpuntenkermis in de laatste minuut af. 11-0.

Zeer goede wedstrijd staat er onder het verslag. Als Marc dat schrijft dan ben ik er zeker van dat iedereen een goede match achter de rug heeft. Ook tijdens de strafschoppenreeks ging het prima. Seppe kreeg zelfs alle handen op mekaar als hij klemvast een bal uit de bovenhoek zweefde.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Ben, Sander, Senne, Steve, Yoshi en Jonas.

13:46 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-10-09

Stilaan hopeloos

Het blijft maar duren in de reeks van onze preminiemen C. Met het algemeen forfait van Balen C vervallen ook de wedstrijden van 21/11/09 en 06/03/10 en zijn zei nu niet minder dan 10 weekends vrij in dit lopende seizoen.

12:35 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-10-09

Niet vergeten !!!

Denk eraan de kaarten voor het mosselfeest moeten ten laatste dit weekend worden ingeleverd.

14:32 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-10-09

En er zat meer in

Onze miniemen C (zoals steeds aangevuld met een paar preminiemen) kregen vandaag minder dan wat ze verdienden. Ze hadden de match bijna volledig onder controle. De eerste 15' was het eenrichtingsvoetbal waarin we op een na al de kansen lieten liggen. De laatste 15' van de eerste helft was de concentratie even weg en scoorde RH Sportief 2 doelpunten uit evenveel kansen. De tweede helft kampeerden we op de helft van RH maar konden van de vele kansen er slechts een omzetten in een doelpunt . Eindstand : RH Sportief A - Exc Vorst C : 2 - 2

07:51 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-10-09

Uitstekend tegen Ezaart

De beide trainers waren heel tevereden met het geleverde spel tegen de gasten van Ezaart. Beide ploegen wonnen dan ook verdiend tegen de jongens uit Mol.

Exc. Vorst A - Ezaart C : 11 - 0 (verslag volgt)

Exc. Vorst B - Ezaart D : 9 - 3

09:48 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-10-09

Hopelijk zoals tegen Tongerlo

Zaterdag komen de gasten van Ezaart op bezoek. In het verleden steeds een moeilijke ploeg om tegen te spelen. Als we een degelijk resultaat willen neerzetten dan zullen we net als tegen Tongerlo er met z'n allen tegenaan moeten gaan.

01:05 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-10-09

Goed maar met wisselend succes

Woensdagavond trokken we met twee ploegen richting Engsbergen. Beide ploegen zetten een degelijk resultaat neer.

Engsbergen A - Exc. Vorst B : 3 - 8

Engsbergen B - Exc. Vorst C : 4 - 3

07:44 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-10-09

Verslag : Veerle A - Exc. Vorst A : 0 - 9

Veerle
03/10 Preminiemen A Uitmatch bij Veerle A

Veel wind, hobbelig plein en maar met acht. De voortekenen waren in ieder geval niet goed. Gelukkig konden we een beroep doen op Thomas en Joren om de troepen te vervolledigen. We nemen wel de wedstrijd meteen in handen en reeds in de tweede minuut zijn we via Ben een eerste keer succesvol. 0-1. Veerle reageert echter meteen en er is in de 5’ een goede Seppe nodig om een tegendoelpunt te vermijden. In de 8’ haalt Marten hard uit en als Thomas de bal laat afwijken verdwijnt die in doel. 0-2. In de daaropvolgende minuut trapt Roy een hoekschop van Thomas op de lat. Dan hebben we even geluk als een 110% kans door Veerle wordt gemist en dat Seppe vlak daarna attent uitkomt om erger te vermijden. Roy zorgt in de 20’ voor de 0-3. Bij Veerle breekt nu de veer en Ben kan op dieptepas van Thomas de score verder opdrijven. 0-4. De thuis keeper bied Thomas de 0-5 op een presenteerblaadje aan en dat wordt in dank aanvaard.

We starten op een zeer moeilijk bespeelbaar veld wel goed in de tweede helft. Reeds in de 1’ zet Thomas Ben wederom op weg naar een doelpunt. 0-6. Ben is in de 4’ door maar krijgt de bal dit keer zelfs niet in twee keer tussen de palen. In de 11’ zorgt Thomas na een mooie een twee met Ben voor de 0-7. Sander krijgt in de 13’ wel wat hulp van de doelman maar de 0-8 is meteen een feit. Ook Jonas pikt nog voor het kwartier zijn doelpuntje mee en met nog 10’ op de klok staat het 0-9. Seppe moet maar een keer tussenkomen in de tweede helft, hij is in de 16’ de thuisaanvallers net te snel af als hij goed uitkomt. Meteen het laatste grote wapenfeit van de match die zich in de laatste 10’ sleept naar het eindsignaal. Eindstand : 0-9.

Geen superwedstrijd van de onze maar wel van een degelijk niveau. Het was zeker niet makkelijk om op dit plein goed voetbal te laten zien.

Speelden mee : Roy, Seppe, Marten, Ben, Sander, Senne, Steve, Jonas, Thomas en Joren.

 

 

14:41 Gepost door Rob in Verslagen A | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-10-09

Midweekwedstrijden

Woensdag 07/10 spelen de preminiemen B en C om 17h30 een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Engsbergen. De voor volgend weekend geplande vriendschappelijke wedstrijd van de preminiemen C tegen Ham United gaat NIET door.

00:48 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-10-09

Jakke's army keeps winning

Voor de wedstrijd van de miniemen C stonden werderom zes preminiemen aan de aftrap. Roy, Sander, Senne, Marten, Jonas en Vic streden wederom mee om de leidersplaats veilig te stellen. Het was vooral in de eerste helft een zware wedstrijd waarin we wel het beste van het spel hadden maar toch tegen het spelbeeld in op achterstand kwamen. Gelukkig konden we net voor de rust gelijkstellen. De tweede helft liep het heel wat beter en de eindstand kon heel wat hoger zijn opgelopen in ons voordeel.

Miniemen Exc. Vorst C - KFc Mol B : 3 - 1

06:35 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-10-09

Degelijk tegen Veerle sport

De preminiemen A en B gingen winnen op het plein van Veerle. Het was moeilijk voetballen op een naar regen snakkend plein. Het was niet altijd even hoogstaand maar de gasten gaven het beste van zichzelf. De twee zeges waren dan ook niet gestolen.

Veerle A - Exc. Vorst A : 0 - 9 (verslag volgt)

Veerle B - Exc. Vorst B : 4 - 6

18:40 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-10-09

We blijven gewoon in Laakdal

Voor de preminiemen C ligt na het forfait van Veerle C de riem er een weekje af. De A en B trekken wel richting datzelfde Veerle om een tweede dorpsderby te betwisten. Met de inzet van vorig weekend en de match voor de beker van Laakdal in het achterhoofd moeten wij in staat zijn om daar een behoorlijk resultaat neer te zetten.

09:27 Gepost door Rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |